Bárka management

A munka nagyon sokrétű, hiszen a szakmai feladatok, a folyamatos újítások és fejlesztések mellett rengeteg láthatatlannak tűnő feladatunk is van. Ilyen például az iskolák, gyerekek jelentkezése és adminisztrációja, az önkéntesek jelentkezése, a kapcsolattartás minden résztvevővel, az évközi képzések megszervezése, mellyel önkénteseink és oktatóink szakmai tudását gyarapítjuk, a táborhellyel való szoros együttműködés. De említhetnénk a külsős partnereink felkutatását és szakmai minőségbiztosítását, eszközök beszerzését, adományok fogadását, átnézését, kezelését, vagy akár egy-egy konferencia, vagy médiamegjelenést is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy mire egy gyerek megérkezik a tábor kapujába, már egy kész tábort lát, egy kész programba és mesevilágba csöppen, mit sem sejtve arról, hogy azt 365 nap csapatmunka előzte meg.

De mi kell még ahhoz, hogy évente 8 turnusban 1500 gyereket tudjunk táboroztatni és ezzel rendkívüli élményhez juttatni? Pénz. Adományszervező csapatunk éppen ezért azon dolgozik, hogy minél több emberhez, céghez, intézményhez eljusson a Bárka tábor híre. Olyanokhoz, akik komolyan gondolják a társadalmi felelősségvállalást, egyet értenek célkitűzéseinkkel és hozzásegítenek minket anyagilag is ahhoz, hogy minden évben mosolyt csaljunk több mint 1500 gyerek arcára.