Bátorító üzenet a Bárka táboros gyerekeknek

Hírességek üzentek

Rúzsa Magdi, Pápai Joci, Intim Torna Illegál és Mező Misi a Magna Cum Laudéból – csak néhány név azok közül, akik vállalták, hogy karácsonyi üzenettel támogatják a Magyarországi Református Egyház Bárka táborának fiataljait.

Tavaszi veszélyhelyzet, otthontanulás, nyári bizonytalanság, elmaradt táborok és családi nyaralások, bezártság, bántalmazó légkör. A 2020-as év valamennyiünket erősen próbára tette. Mindenkinek nehéz alkalmazkodni a rendkívüli körülményekhez. A család és sokszor a szerető támogatás nélkül élő bárkás fiataloknak azonban a hiány talán még húsbavágóbb. A Magyarországi Református Egyház Bárka táborának szervezői most hírességek üzeneteivel próbálnak segíteni a gyerekeknek.

„A Magna Cum Laude zenekar énekese és dalszerzője Mező Misi és Kara Misa, az Intim Torna Illegál tagjai és dalszerzője Balázs Ádám, Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi, Lovas Emília, Pápai Joci és Zámbori Soma üzenetei pár nappal a felkérés után már a postafiókomban landoltak. Hihetetlen volt látni, ahogy valamennyien együtt mozdultak a gyerekekért!” – foglalja össze Becze Orsolya, a Bárka tábor szakmai vezetője.

Rúzsa Magdi szavait idézve: „… sose add fel, mert mindig van kiút, és mindig vannak olyan emberek, akik szeretettel fogadnak és arra fognak törekedni, és azon lesznek folyamatosan, hogy Neked minél nagyobb szárnyakat adjanak. Úgy, hogy sose add fel!”

A mellettük további hírességek vállalták, hogy saját videóval támogatják az ügyet, amik Karácsonyig a Bárka tábor Facebook- és Instagram oldalára kerültek ki.

Kara Misa dalszerző egy verset is írt külön erre az alkalomra. „Misa vagyok a Magna Cum Laude zenekarból, S hogy érts Te is a szép szavakból, Ahhoz nem kell drága kincs, Hogy szívedből adj, ha másod nincs, És felhőtlen lesz majd az ég is, Amúgy református vagyok én is, Arcomon nincs méretes könny, A zsebemben az énekeskönyv, S nem száll Rád a vírus átka, Mert jövőre is vár a Bárka.” (Kara Misa)

 A gyerekek a bátorító videókat a Bárka Facebook-oldalán nézhetik meg.

 

 

2020.12.28.

További hírek
Szigorú járványügyi intézkedések a 2021-es Bárka táborokban
2021.06.03.

A Bárka tábor egy több napos és intenzív együttlét, ezért sok szülőben felmerül a kérdés, hogy biztonságosak lesznek-e a táborok? Felelősen engedheti-e el a táborba gyerekét?

Mentős gyerekek táboroztatásával segít a Bárka tábor
2021.06.02.

Ingyen nyaralhatnak a Bárka táborban az Országos Mentőszolgálatnál dolgozók gyermekei. Így szeretnék megköszöni a járványhelyzetben fáradhatatlanul helytállók munkáját.

Meghosszabbítottuk az önkéntesek és a halászok jelentkezési határidejét
2021.03.01.

Bár első körben 2021. február 28-án lejárt a jelentkezési határidő az önkénteseknek és a halászoknak, meghosszabbítottuk a jelentkezés határidejét. 

Halászokat keres a 2021-es Bárka tábor
2021.02.05.

Téged várunk, ha szeretsz táborozni, szívesen hirdetnéd az Evangéliumot egyszerre 180 gyermeknek, szeretsz csapatban dolgozni, új utakat felfedezni, és érdekel az élménypedagógia világa!

Elindult az intézményi jelentkezés a 2021-es Bárka táborba
2021.02.01.

A Magyarországi Református Egyház esélyteremtő programja keretében elsősorban hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között, illetve gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekek táboroztatását valósítja meg. 

Jelentkezz önkéntesnek a 2021-es Bárka táborba!
2021.01.20.

Ha szeretnél nehéz sorsú gyerekeken segíteni, ha szeretsz játszani, nevetni, álmokat valóra váltani, akkor jelentkezz önkéntesnek a Bárka tábor 2021-es nyári táboraiba! 

Oktatókat keres a Bárka tábor 2021-ben is!
2021.01.20.

Az élménypedagógiai gyerekfoglalkozások vezetésére, illetve programokért felelős animátornak keres jelentkezőket a Bárka tábor 2021-es turnusaihoz.  

Bátorító üzenet a Bárka táboros gyerekeknek
2020.12.28.

Rúzsa Magdi, Pápai Joci, Intim Torna Illegál és Mező Misi a Magna Cum Laudéból – csak néhány név azok közül, akik vállalták, hogy karácsonyi üzenettel támogatják a Magyarországi Református Egyház Bárka táborának fiataljait.

Ugrás a hírekre