Szigorú járványügyi intézkedések a 2021-es Bárka táborokban

Mindent megteszünk a résztvevők biztonságáért

A Bárka tábor egy több napos és intenzív együttlét, ezért sok szülőben felmerül a kérdés, hogy biztonságosak lesznek-e a táborok? Felelősen engedheti-e el a táborba gyerekét?

 

A szervezés során a messzemenőkig figyelembe vesszük a járványügyi helyzetet. Bízunk abban, hogy a tábor során minimálisra tudjuk csökkenteni a megfertőződés lehetőségét. De ehhez elengedhetetlenek a biztonsági intézkedések. A megszokott, 24 órás egészségügyi ellátás mellett, megtesszük az összes szükséges intézkedést a gyerekek és közreműködők egészségének megóvása és a fertőzésveszély megelőzése érdekében. 

  • - Nyomon követjük a járványügyi előírásokat és szigorúan be is tartjuk és tartatjuk őket.
  • - Védettségi igazolványt kérünk a tábor lebonyolításában közreműködő önkénteseinktől és oktatóinktól.
  • - Az épületet, a szálláshelyeket folyamatosan fertőtlenítjük, takarítjuk és kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekek - személyes higiéniájára is.
  • - Az étkezőben fertőtlenítő kézmosót és papír kéztörlőt biztosítunk, a foglalkozások, kül- és beltéri programok során folyamatosan ügyelünk a megfelelő higiénia fenntartására.
  • - A tábori programok, foglalkozások főként szabadtéren zajlanak, kiscsoportokban, megtartva a megfelelő személyközi távolságot.
  • - Hogy elkerüljük a zárt térben való csoportosulást, a nagycsoportos foglalkozásokat, programokat egy erre rendelkezésre álló nyitott sátorban valósítjuk meg.
  • - A táborozók lakószobákban való elhelyezésekor is figyelembe vesszük a védőtávolság betartására vonatkozó ajánlást.
  • - Minden turnusban egészségfejlesztő szakember segíti a munkánkat.
  • - Mindannyiunk biztonsága érdekében, ha COVID-19 gyanús tüneteket észlelünk egy gyereken, vagy felnőtt közreműködőn haladéktalanul elkülönítjük, gyerek esetében azonnal értesítjük a szülőt és megkérjük, hogy jöjjön el a gyermekéért.

2021.06.03.

További hírek
Szigorú járványügyi intézkedések a 2021-es Bárka táborokban
2021.06.03.

A Bárka tábor egy több napos és intenzív együttlét, ezért sok szülőben felmerül a kérdés, hogy biztonságosak lesznek-e a táborok? Felelősen engedheti-e el a táborba gyerekét?

Mentős gyerekek táboroztatásával segít a Bárka tábor
2021.06.02.

Ingyen nyaralhatnak a Bárka táborban az Országos Mentőszolgálatnál dolgozók gyermekei. Így szeretnék megköszöni a járványhelyzetben fáradhatatlanul helytállók munkáját.

Meghosszabbítottuk az önkéntesek és a halászok jelentkezési határidejét
2021.03.01.

Bár első körben 2021. február 28-án lejárt a jelentkezési határidő az önkénteseknek és a halászoknak, meghosszabbítottuk a jelentkezés határidejét. 

Halászokat keres a 2021-es Bárka tábor
2021.02.05.

Téged várunk, ha szeretsz táborozni, szívesen hirdetnéd az Evangéliumot egyszerre 180 gyermeknek, szeretsz csapatban dolgozni, új utakat felfedezni, és érdekel az élménypedagógia világa!

Elindult az intézményi jelentkezés a 2021-es Bárka táborba
2021.02.01.

A Magyarországi Református Egyház esélyteremtő programja keretében elsősorban hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között, illetve gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekek táboroztatását valósítja meg. 

Jelentkezz önkéntesnek a 2021-es Bárka táborba!
2021.01.20.

Ha szeretnél nehéz sorsú gyerekeken segíteni, ha szeretsz játszani, nevetni, álmokat valóra váltani, akkor jelentkezz önkéntesnek a Bárka tábor 2021-es nyári táboraiba! 

Oktatókat keres a Bárka tábor 2021-ben is!
2021.01.20.

Az élménypedagógiai gyerekfoglalkozások vezetésére, illetve programokért felelős animátornak keres jelentkezőket a Bárka tábor 2021-es turnusaihoz.  

Bátorító üzenet a Bárka táboros gyerekeknek
2020.12.28.

Rúzsa Magdi, Pápai Joci, Intim Torna Illegál és Mező Misi a Magna Cum Laudéból – csak néhány név azok közül, akik vállalták, hogy karácsonyi üzenettel támogatják a Magyarországi Református Egyház Bárka táborának fiataljait.

Ugrás a hírekre